21 August 2012

BerKurUn LaMa MeNgHiLaNg

GOOOooooooddddddd
Hahahahahhaha
agak lama aku nya Blog ni dah bersarang cicak...
sbb dah lama sangat tak mengupdate...
biasa la banyak sangat perkara yg perlu di buat.....
hari ni dah masuk raya kedua..... baru aku berkesempatan nak update,,,,
biasa la...sekarang ni aku dah amat bz..... dah kembali ke ipoh lebih kurang 8 bulan aku mula bekerja kat sana... its mean sgt lama la aku tak update...
so sekarang aku dah jd private nurse kat salah sebuah comp kat ipoh... alhamdulillah....
semua ok...n kehidupan pun dah sedikit berubah
Bahagia ke??? mungkin kot........
aku mendoakan agar ianya berkekalan.... inyaallah.....


Selamat Hari Raya..... hehehehe

\




P/S: Aku dah tak dak cerita...MAAAAFFFFF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...