25 November 2011

Percutian Sementara

Yah... aku sekarang di gelar penganggur terhormat... sebab n punca nya adalah selepas mengalami kemalangan yg tak beberapa teruk hari tu... so keje aku duduk rumah.... makan...tidoq.... adoii memang lg besaq la mcm ni kan..... tapi dalam masa yang sama aku tengah cari keja tetap... kalau boleh tak mau dah keja sementara........ Letih kot  keja sementara.... gaji tak banyak satu hal..dah tu takut sat g tak sama dengan apa yang aku belajar.. kan merugi kan..... memang la cari pengalaman... tp kalau keja dalam bidang yang tak sama dengan apa yang aku belajar pun susah juga... so jalan terbaik aku hantar ja resume ke merata2 hospital yang sepatutnya... mana tau kot2 lah ada rezeki..... haaaa tp sepanjang bulan ni keja aku berjalan2 lah.... ni ada la beberapa keping pic aku untuk dikongsi... dah memang hobi aku kan kongsi pic..so terima ja lah........


First Time masuk Haagen Dazs..serius mahal.. nasib baik uncle aku yang belanja... ehehhe



ni plak kat QB 


ni makanan kat The Manhattan Fish Market... Fuhhh Sedab gila la... dia nya makanan lauk fresh!!



ni plak makan kat Johnny Restaurant ..fuhh sedap gakk

So nampak sangat la JALAN2 Isi Perut... Nthen gaduh la gemuk...gemuk... heheheeheh apa2 pun Enjoy!!!


*sorry la aku tak berkesempatan nak Update Blog ni.....
ada sedikit sifat malas... ehhehe ... hati dan perasaan.... Im Happy With somebody......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...