13 September 2011

Syawal......

Belalu lah sudah ramadhan sebulan berpuasa..kini syawal kita raya kan..dengan rasa gembira.....nanananannana......
heheh dah raya pun ...tp aku baru teringat nk update..sebenarnya bukan baru teringat tp tak berkesempatan.... ni lah baru ada time free nk update.... apa yg menarik hr raya??? hehe mcm2 yg menarik......
Yang pasti aku tak jalan mana2 pun..just duduk umh tunggu tetamu datang..... n tahun ni jugak first time keluarkan duit raya... hahaha isi sampul tak yh cite la. hahaha setakat yg mampu la..... tapi aku pun dapat duit raya jugak.. hahah jgn jelesss.... aku dapat balik modal yg aku keluar kan utk bg budak2..hahah best jugak kan... tp tahun ni kot last aku dapat duit raya kan.. yela thn depan sapa nk bg lg kan......
erm ni ada la pic2 raya aku.....pic2 raya ada kat FB..malas la nk upload hahaahahhahahahah




Pic lg satu ni paling best..... I LIKE......

                                                                    heheheh ini yg terbaru...

*MooD: Bz dgn kerja2 kat tempat kerja.... sorry la Update kureng best!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...