13 July 2011

Pilihan Hati......

sejak dua, tiga, empat menjak ni...Tudnug 4segi tu..aku dah tak pakai...pandang pun edak nyeee... terlipat je dalam laci tudung tu....
Sekarang ni menggedix dgn selendang plak....mcm2 fesyen...... padahal aku bukan reti sangat nk pakai fesyen2 mcm si Bintang Pink pakai..kemas je aku tgk pic2 die...ehhehe
Tak pa..belajar,lama2 ok lah kan..tp sian aku...org lain dah sampai Johor, yg aku baru dok kat Highway Jelapang..apa tak nya...orang lain dah bergaya style yuna la apa la..yang aku baru ni la teringat nk jinak2 try test... ehhehe tp ok gak la kot.... ntah la..aku hentam ja pun..lilit2 dah mcm taliban dah aku tengok,... selagi blh lilit aku lilit la.... janji tak tercekek sudah.t tak pasai2 tersesak n tersangkut pernafasan aku.....
lg pun pakai selendang ni senang sikit..sbb aku malas nk ion.. so kalau selendang ni sah2 tak yah ion..ehhe pandai tak aku?? eee nampak beno pemalas nye....nak wat mcm ne....hehehehehe..........tapi kalau selendang jenis kain licin tu..memang kena ion la..tambah kalau de manik2,..mak aii susah sgt aih nk ion...... yang aku tau aku tak suka la ion2 ni.....heheheheheh

Pecah rahsia yang aku ni pemalas bab2 ion ni!!!
apa2 pun ni la fesyen2 buruk yang sempat aku snap.....

tutt dia...belang2...
(tudung hadiah dr  My Aunty)

Kelabu hitam

suke aku pic ni...hehehe
(nampak comei je n ayu je kan kan kan hahah)

tengok.nampak sgt gila camera............


alahai.....purdah plakkkkk... heheh

* Kurang kemas.....sbb baru nk belajaq........


2 comments:

  1. farah --- pakai je tudung nie cm mane fesyen pon xpe ..if xkemas pon ok what coz skunk nie kan fesyen serabai .. i means fesyen tudung yg longgar2 ...

    ReplyDelete
  2. betui2......bio je serabai kan..org bukan tau betui ka tak...tinggi rendah ke...terbalik ke..semua pesyen kan kan kan~! yahhh de sokongan!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...