30 June 2011

Semangat Untuk Kurus...Berkobar-kobar!!!

jap aku nk gelak puas2 dulu..ehheheheheehehehe
(saja lepas gian)
Fuhh....6 bulan beb aku tak joging.... bela lemak...bela badan menjadi semakin debab!!!
Akhirnya hr ni Wani ajak aku hiking kat bukit jambul..hahaha memang lawak la.....
mcm2 kejadian berlaku..mungkin sbb tiba ja aku kembali bersenam kot... first tu masa sampai..leh plak ada org2 yg dh hbs hiking tu ckp..salah satu track tu ada ular...so guna la track yg lain.Cuak jugak..buat nya tiba2 hiking...muncul plak Ular tu..hahaha ...tp Semangat ni berkobar2...pendakian yg tak seberapa ni di terus kan dgn perasaan Excited !! Yanag best nya.... naik sikit..aku stop..naik ja sikit aku stop..serius penat tahap cipan r...... tp kawan kesygan aku memberi semangat utk aku terus berusaha..hahahaha
Kalau ikut hati..memang aku dh turun balik.... Bayangkan la 6 bulan tak bersenam....fuh....memang best la..
Duduk ipoh dulu..rajin gak aku joging..balik penang terus jd malasssss sbb tak dak geng! tp sekrang geng dah muncul semula..... (sebelum ni masing2 bz..n keja lain2 shift..tu yg susah).
aku dgn kawan aku ni....Naik track lain..turun track lain...n kata kawan aku ni,.Track yg km turun tu lg penat masa naik..sbb dia bertangga...apa2 pun memang best la.....
Dh turun dr bukit tu..blh plak aku selisih dgn ular (warna kayu).. Tergezut aku aih...heheheh Pembuka dan penutup...Ular menjadi penyambut tetamu...eee geli aihh......

dh hbs tu.....sempat gak la bergambar dgn wani.... Maaf la..pic agak buruk...hehehehehe
tp tetap comeiii!!!!!!

sempat g bergambar....

tak larat dah nk berdiri...so bertinggung je la.... ehhe


*baru pas tukar selipar ye....tp kalau pakai selipar ni hiking...adeh...parah2


Huduh nye seluaq...tp wajah tetap control!! heheh

*Bukan hangat2 tahi ayam ye..pas ni nk bekerja keras utk kuruih!!!! Untuk Kesihatan.......

2 comments:

  1. bes nye hiking!!!!
    jom g gua tempurung lak lps ni....

    ReplyDelete
  2. On ja..tunggu ler sampai kat ipoh nanti!!! heheeh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...