27 May 2011

Opsss Bukan Terlupa Update Tp No Time!!

Adeh..lama nya aku tak update blog aku ni...... last sekali masa abg aku nikah...lepas dia nikah ja..... fuhhhhh gila r buzy..macam na tak buzy..aku ni kan satu2 nya adik kepada abang aku...so time ni la aku nk bekerja keras bantu dia.... dah tu pas ni time aku kawin..dia plak la berpeluh2 tolong aku..... hehehehe
alhamdulillah...majlis kenduri kedua2 blah pihak berjalan lancar.... kenduri abg aku pun sungguh meriah...
sedara mara jauh dekat semua balik...yang lama tak jumpa pun balik..... syukur aku......
Time kenduri ni la aku ngebat habis... Fuh.....
ngebat sakan ni
Baju dan kasut: abg sponser
lance: kak ipaq sponser
tudung: diri sendiri
makeup: diri sendiri!!!

Blue Eye...cun kan kan kan!!!

persiapan wat pelamin..sehari sebelum majlis..simple but nice

Pengantin serba biru

My Big family...Sebahagian ja ni...ada lg yg tak masuk!!


so pas ni aku tunggu nk dapat ANAK BUAH la plak...fuh....syok r mak aku!!! dapat menantu...

Pesanan Penaja: Aku dah berhenti kerja kat DBM... On the way nk keja dekat Klinik 24Jam... Bukit Jambul...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...