06 April 2011

LESEN LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA

Baru-baru ni aku ada ke Kolej....and aku dah ambil Lesen LJM aku..... Sampai ja kat Kolej...semua lecturer yg nampak aku semua soal aku dgn soalan yang sama
1. Dah dapat kerja??
2. Dah kerja???
3. Kerja dekat Hospital Mana??
4. wahh kenapa dah debab...opsss soalan ni yg aku kurang senang..... hehehehehehe

nasib baik aku dah kerja so tak lah malu sgt nk jawab... kebetulan aku p kolej dgn mak aku..... n yang best... ada soalan dr seorang lecturer....
"Mak you ke?? look like your sister.."
.wah mak aku awek mudaa!!! bangga nya aku.......

selesai semua urusan..aku n mak aku terus bertolak balik penang..kiranya inilah perjalan aku ke ipaoh yang paling singkat.....7.45 am dr Terminal Sg nibong ke medan kid.... n 12.30pm dr Medan goepng ipoh ke Terminal Sg nibong.... Aku sampai umh pkl 3.30 ptg!!! masa yang sungguh singkat......

so sekarang ni aku dah jadi seorng Jururawat berdaftar.... n aku dah ada tanggungjawab yang perlu dilaksanakan........ hope aku dapat wat yang terbaik utk semua masyarakat..... aku nk berbakti pada semua orang.... selagi aku mampu..aku akan buat yang terbaik!!! good Luck for me....
7 February 2011 aku start keja..its mean aku baru ja 2 bulan kerja...jauh lagi perjalanan aku ni...... aku berdoa agar aku dapat menjadi seorang jururawat yang berjaya di dunia dan akhirat...... AMIN



Lesen LJM


* aku dah lama tak jalan2 dgn mak naik bas Ekspress sama2........

1 comment:

  1. Salam , maaf bertanya, dimana saya boleh dpt logo jururawat image dlm bentuk softcopy ? sbb sya sudah mencari di google tidak menepati sperti didalam gambar cik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...