12 February 2011

Pic masa kecik...

apa ek aku nk cerita??
sebenarnya aku rasa cepat ja masa ni berlalu....macam baru semalam aku jadi kanak2... 
lepas satu langkah... terus melangkah lagi...dan sampai sekarang masih melangkah dan terus melangka sehingga terhenti nafas... dan terlerai roh dr jasad...
dan sebelum tiba ajal...pasti tak akan berhenti melangkah kehadapan.... kerana kita tak mungkin dapat langkah ke belakang sbb masa tak dapat di ulang lg.....

hari ni aku nak share pic2 aku yg ada dalam simpanan aku..hehe 
td aku saja ja belek gambaq dolu2.... comei jugak aku ni kecik2 dulu...hahahahahhah
masa kecik2 aku ni kurus dan kering...ntah la dah besaq ni terlebih vitamin kot tu yg debab tp comel... haha sungguh perasan... tak apa puji diri sendiri ni bagus!!! masa benda yang buat aku tergelak kalau di ingat2 kan balik.... tapi yang best nya aku ni masa kecik2 dulu kalau aku p kenduri kawin..mesti aku kena tgk pengantin n duduk kat pelamin..kalau tak aku tak kan balik!!! hahahaha teruk betui aku..sian mak aku..terseksa....
tapi sekarang ni dah tak macam tu dah..............ni antara koleksi pic aku... kalau ikut kan berpuluh2 keping kot gambaq aku masa kecik2 ni..memang minah gila camare dr kecik...sampai ke besaq pantang tengok camera!! 

masa ni belum cukup setahun

time birthday aku SETAHUN

ni time convocation la konon nya 
*masa tadika umur 6 thn

menari pakai tempurung
*masa 6 thn gak

Comei gakk

tempat kurungan aku!!

Ni menggedix nama nya!!

*ni ja sebahagian yg aku nk kongsi..saja suka2 sbb tak tau nk wat apa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...