15 February 2011

Kepenatan Yang Meng HAPPY kan

semalam tak sempat aku nk bercerita...biasa lah penat bekerja....
kali pertama ada patient bersalin time shift aku.. yg best nya 2 baby boy selamat dilahirkan oleh 2 org ibu....
kelahiran secara vacuum.,,, baby nya comei giler r...syok gile aku tgk!!!
kiranya aku penat pun okey la sbb baby tu selamat dilahirkan..ibu pun selamat gak...... bermula la tugas aku...
1. suction baby....
2. lap n bersihkan baby.....
3. bg inj vitamin k
4. bg baby kat bapak dia soh azan
5. buat apa yg patut la......

hari ni plak aku dapat ampau..(betui kot ejaan) heheeheheh
sapa ek bg?? ala relative patient yg bg kat aku..kata nya seperna tahun baru cina...

kali ni lah aku rasa aku sgt2 penat..tp penat aku tu berbaloi!!!!

*aku nye penat lebih comei dr cat ni

*kiranya berbaloi la aku keja.....best amat lah!!

2 comments:

  1. besh nye farah...
    tapi kite takut darah...
    hee...

    ReplyDelete
  2. best memang best....menginsafkan weh....
    kalau takut darah memang tak leh weh...silap2 semua kelam sbb nk selamat kn kamu plk... apa tak nye tiba2 pengsan sbb tgk darah...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...