25 January 2011

Lagu Utk Blog!

Tadi aku layari web ni http://widgetindex.blogspot.com sbb aku nk cari lagu yg sesuai utk letak kat blog aku ni... tiba2 aku terklik satu lagu ni..lagu yg pembaca sedang dgr ni la... aku tetarik dengan lirik lagu ni.... lirik ni menceritakkan sang penyanyi mengharapkan kembalinya "cinta" dalam hidup nya.....
lagu ni begitu menyentuh hati aku...sebelum ni aku tak pernah pun dgr lagu ni... lagu ni di nyanyikan oleh salah satu band indonesia..TAXI BAND... aku tak pernah dgr pun nama kumpulan ni... tapi lagu ni memang best sbb tu aku post kat aku nya blog..mungkin ada kaitan dgn aku gak kot.. sbb tu aku minat sangat... di sini aku sertakan lirik lagu kumpulan ni.....tajuk nya SAYANG KU.....


Oh cinta
Kini dirimu ada dimana
Ku sangat merindukanmu
Ku sangat membutuhkan dirimu
Hooo uuoo.. cinta
Ku harap engkau cepat kembali
Jangan engkau pergi lagi
Jangan kau meninggalkan diriku
Sering ku rasa rindu ini menyiksa
Sungguh terasa hidupku kini hampa
Bila kau tak ada disini
Sayangku ingin engkau tahu
Sayangku ingin kau mengerti
Saat ini aku merindukan engkau
Yang jauh yang jauh
Ingin rasanya ku berlari
'tuk membawa engkau kembali
Dipeluk hanya dipelukku

                                 

ni la TAXI BAND

*aku cari kat Google gambar mereka....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...