26 January 2011

Hantar RESUME

     Hari ni seharian di temani kawan ku...wani.... aktiviti mencari kerja...
ala aku hantar resume dekat hospital2 yg berdekatan dengan rumah aku ja... ermmm susah jugak nak cari keja ja... ya lah, aku dah hantar resume, pas tu kena tunggu kalau ada kekosongan, pas tu interview plak... pas tu baru masuk keja... sekarang ni kan kolej jururawat mcm cendawan tubuh lepas hujan... so bnyk la penghasilan nurse2 swasta ni. nak wat mcm mana kan.agak susah la nk cari kja!!
.. sekarang aku kena tunggu panggilan la... ada rezeki, ada la..Insyaallah.. aku dah cuba yang terbaik... yg lain aku serah pada Ilahi....
  nk ikutkan hati  aku ni memang dah bosan dok umh ni....keja aku, makan, tidoq, on9,kuar jalan2... memang bosan amat laa...kalau dah tak tau nk wat apa sgt, aku p umh makcik aku.....  tak keja ni nk enjoy pun tak syok.... ya la, nk beli apa2 pun susah,, ye lah aku tak keja kan.... apa lg... hehe nganga ja la.....
  mak aku kata,... sekarang ni rehat puas2 sbb lepas ni dah keja nak rehat pun susah... hehe...so sekarang Tidoq puas!! ehheeheh

*pic2 ni aku sempat snap masa p hantaq resume ptg td.. apa lg masa masih awl so aku n wani yg kaki berjalan ni g jalan2 lah... antara destinasi nya ialah:


Dalam Kereta>>>ni la wani!!
*kawan aku masa umuq 10 thn n still kawan sampai sekarang!!


Ni plak kat Padang Kota!!

* Tempat lepak kat depan Gurney Hotel!!

* memang syok jalan2 td..... siap wani belanja makan Mee sotong yg popular kat padang kota n kat penang ni!!! memang best la!!!!

Maklumat peting : wani tak sihat...jari kaki retak.. tp still nk jalan2 ehhe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...